Om oss
Caravanæss ble startet i 1979 av Torleiv Næss. Den gang var det i samarbeid med Globe Caravan som importør. Caravanæss forhandlet da Hobby, Colchester, Eldis og Dethleffs vogner. Virksomheten startet i Strandgaten ikke langt fra firmaet holder til i dag, litt lenger inne i gata mot sentrum. I 1981 kom Knaus inn som merke, og i 1983 ble også Kabe en del av sortimentet. De andre merkene forsvant derfor sakte men sikkert ut av bildet. I dag er det Knaus, Kabe og Challenger som er de dominerende merkene hos firmaet. En nykommer i 1999 ble Bürstner.

Import av LMC bobiler og campingvogner i fra 2001 I tillegg til disse selges det såkalte villavogner, bobiler og tilhengere av forskjellig slag. Omsetningen det første året var på 10 vogner, nytt og brukt. Men allerede året etter steg omsetningen til 31 vogner. I dag selges det ca. 90- 100 vogner pr. år. Innendørs er det ca. 850 m2, mens hele arealet er ca 3900 m2 med stor oppstillingsplass for vognene. I dag er det sønnen til Torleiv, Geir, som driver firmaet. Han overtok virksomheten på full tid i 1992. Han hadde jobbet der i mange år, faktisk fra han var 18 år, på deltid og i fritiden. Nytt caravananlegg ble tatt i bruk i 2004, stor innendørs utstillingshall og velutstyrt utstyrsbutikk.

Caravanæs representerer de store leverandørene på rekvisita markedet så som Kama Fritid, DCT og Max Fritid. De siste årene har du også kunnet kjøpe varehenger, hestetralle og båt-tilhenger her. Telt er en viktig del av utstyret til campingvogna. I alle år har Caravanæss vært forhandler av Isabella fortelt. Verkstedet er fullt utstyrt til å ta alle reparasjoner på alle typer vogner. De har også et godt utbygd delelager, men det er noe som mangler skaffes det på kort tid. Caravanæss har fulgt med i tiden!


Caravanæss AS
Gamleveien 81
4315 Sandnes

+47 51623337
Mobil: +47 90774198
KONTAKT OSS
Ønsker du at vi skal ta kontakt med deg for en uforpliktende prat?